Rokovnici

Rokovnici kao reklamni materijal prvenstveno služe za promociju Vaše kompanije. Zahvaljujući razvoju grafičke industrije znatno se povećala mogućnost kombinacije materijala, dimenzija i boja koji se koriste prilikom štampe istih. Modernim dizajnom rokovnika na kome se nalazi logo Vaše firme dobili ste uvek atraktivan poklon za poslovne partnere, koji će Vam omogućiti promociju Vaše kompanije na duži vremenski period.

Velika praktičnost rokovnika proizilazi ne samo iz mogućnosti zapisivanja važnih događaja i poslovnih sastanaka u postojeći mesečni planer, nego i zahvaljujući dodatnim sadržajima poput auto karti, adresara, pozivnih brojeva za većinu država i nacionalnih gradova, informacijama o vremenskim zonama i prostoru za beleške.

Za razliku od kalendara koji se klijentima i poslovnim partnerima poklanjaju tokom novogodišnjih praznika, rokovnici mogu da se u promotivne svrhe koriste  tokom cele godine kao prigodan znak pažnje novim saradnicima u cilju uspešne poslovne saradnje.      

Kvalitetna izrada rokovnika uključuje primenu najmodernijih tehnologija u kombinaciji sa veštinama ručnog rada. Korice rokovnika izrađuju se od najkvalitetnijih materijala, koji su pogodni za sito štampu ili dodatne tehničke operacije poput suvog žiga, zlatotiska i blindruka. Kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam i mogućnost izrade atraktivnog ambalažnog pakovanja za rokovnike, uz mogućnust dodatnog brendiranja.