Papirne kese

Papirne kese predstavljaju odličan vid reklame i namenjene su ne samo buticima i gift shop-ovima, nego i svim ozbiljnim kompanijama koje drže do svog renomea i veliku pažnju poklanjaju  marketinškoj trci na domaćem i inostranom tržištu.

Poželjno je da papirne kese  budu u skladu sa  namenom proizvoda koju promovišete. Odgovarajući dizajn, boja i veličina papirne kese svojom vizuelnom porukom treba da asociraju korisnike Vaših usluga na osnovnu delatnost kojom se Vaša kompanija bavi kako biste postigli željeni marketinški efekat.

Kompanija Jovšić Printing Centar veliku pažnju posvetila je proizvodnji različitih vrsta papirnih kesa u skladu sa njihovom prevashodnom namenom za komercijalne ili promotivne svrhe. Bilo da je reč o luksuznim, EKO ili običnim papirnim kesama proizvodimo ih od najkvalitetnijih  materijala, uz primenu boja i pomoćnih hemijskih sredstava koji nisu toksični.

Luksuzne papirne kese

Luksuzne papirne kese proizvode se od najkvalitetnijeg 170 g/m2  kunstdruk papira sa mat ili sjajnom plastifikacijom, uz mogućnost ofset štampe u punom koloru i ojačanjem od triplexa. Na kvalitetno izrađene luksuzne kese različitih dimenzija, sa ručkama od papira ili kanapa, može se otisnuti logo Vaše firme ili uraditi neke od dodatnih tehničkih operacija koje će znatno doprineti  atraktivnosti Vaših promotivnih kesa.

Ekološke papirne kese

Ekološke papirne kese su u potpunosti neškodljive po zdravlje čoveka i njegove životne sredine. Proizvode se od materijala koji se u prirodi razgrađaju bez ostataka. Korišćenjem ekoloških  kesa ne samo što ćete Vaš proizvod staviti u lepo pakovanje, nego ćete značajno podstaći svoje potrošače da vode računa o očuvanju svoje životne sredine.

Korišćenje eko kesa danas se smatra odličnom marketinškom strategijom za poslovanje Vaše kompanije. U danima kada su ljudi sve više svesni opasnosti koju donosi plastična ambalaža po njihovo okruženje, sve veći broj ekološki prosvećenih potrošača kupovaće baš one proizvode  koji pomažu očuvanju životne sredine.