Fascikle

Zahvaljujući konstantnom razvoju tehnologije štampe, a naročito ofset štampe,  fascikle su postale veoma važan detalj u  svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji. Moderan dizajn, različite kombinacije boja, dimenzija i oblika stvorile su velike mogućnosti da na kreativan način prenesete određenu poruku Vašim klijentima.

Značajnu pažnju treba pokloniti vizuelnom efektu fascikle, jer to može znatno doprineti Vašem poslovnom uspehu. Osim što se u njoj čuva određena dokumentacija  tokom poslovnih sastanka, fascikla je i reklamni materijal koji treba da istaknete ono što karekteriše Vašu firmu i delatnost sa kojom se bavite.

Poruka na fascikli treba da bude jasna i privlačna Vašim potencijalnim klijentima, a logo i osnovni podaci o Vašoj firmi lako uočljivi. Kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam kvalitetnu izradu fascikli sa mat ili sjajnom plastifikacijom uz mogućnost izrade džepova (proreza) za vizit karte, brošure i CD.

Standardne fascikle sa dve ili tri klapne

Fascikle sa dve ili tri klapne štampaju se od 280g/m2 bindakota ili 300-350g/m2 kunstdruka. Reč je o kartonima koji su se zahvaljujujući svojoj homogenosti, visokom sjaju i ne pucanju na mestima savijanja pokazali kao veoma pogodni za njihovu izradu, kao i proizvodnju ambalaže za nakit i kutijica za lekove. Kompanija Jovšić Printing Centar poseduje veliki izbor gotovih alata koje možete koristiti za Vaše fascikle.

Specijalne fascikle

Specijalne fascikle imaju za svoj osnovni cilj da atraktivnim dizajnom i oblikom privuku pažnju potencijalnih klijenata. Sitni detalji poput ručki, džepova za CD; vizit karte i brošure dodatno će upotpuniti Vašu vizuelnu poruku krajnjim korisnicima. Ukoliko želite jedinstven izgled Vaše fascikle pored standardnih postupaka moguće je uraditi i parcijalni UV lak, termotisak ili izraditi novi alat za unikatan izgled iste.